Με επισημότητα και τιμητικές βραβεύσεις η εκδήλωση βασιλόπιτας της ΟΕΒΕ Ξάνθης

Με κάθε επισημότητα, αλλά και με συγκινητικές τιμητικές βραβεύσεις, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ξάνθης το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Παρόντες ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μαν. Τσέπελης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, εκπρόσωποι των αρχών και μέλη των Α’ βάθμιων σωματείων που ανήκουν στην Ομοσπονδία.

Σε ότι αφορά τις τιμητικές βραβεύσεις, η ΟΕΒΕ Ξάνθης αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά τους τίμησε α) τον κο Γεώργιο Ταουκτσόγλου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που για πολλά χρόνια αποτελούσε και την «ψυχή» της Ομοσπονδίας παρέχοντας γραμματειακή υποστήριξη, αλλά και τις γνώσεις του στα μέλη της και β) τον γνωστό Ξανθιώτη επιχειρηματία Στράτο Σερραίο, ο οποίος ως γνωστόν διατέλεσε πρόεδρος στην ΟΕΒΕ Ξάνθη επί σειρά ετών με πολλούς αγώνες και επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Την βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας ευλόγησε και έκοψε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης π. Σωφρόνιος.