Πλήρης δικαίωση της thraki.com.gr

Όπως έχει δεσμευθεί απέναντί σας η διεύθυνση, ο εκδότης και οι συνεργάτες της εφημερίδας ΘΡΑΚΗ και της thraki.com.gr, η ενημέρωση των αναγνωστών μας ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες και συγχρόνως «πονηρές» περιόδους που διανύουμε, θα είναι υπεύθυνη, σοβαρή και προπαντώς ΕΓΚΥΡΗ. Έτσι λοιπόν, όταν χθες το απόγευμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δημοσιεύσαμε την βεβαίωση δύο νέων κρουσμάτων γνωρίζαμε πολύ καλά την ευθύνη που αναλαμβάναμε απέναντι στους αναγνώστες μας. Σήμερα λοιπόν, η επιβεβαίωση της ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ των ΜΜΕ του οργανισμού μας ήρθε απο την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης η οποία με επίσημο τρόπο ανακοίνωσε την ύπαρξη τριών συνολικά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ξάνθη.
Ιδού η ανακοίνωση:

Η  Διοικήτρια  του Γ.Ν. Ξάνθης, στα πλαίσια της υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών, σας ενημερώνει ότι μέχρι σήμερα, Παρασκευή 20-03-2020, στο Νοσοκομείο μας έχουμε συνολικά 3 (τρία) επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού SARS – CoV-2.    

Οι εν λόγω συμπολίτες μας είναι καλά στην υγεία τους, έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον απομόνωση έχοντας λάβει τη σχετική ενημέρωση από το Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου κατόπιν των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ. 

                                                         ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ