Τελικά… τους παρέσυρε το τρένο!

Νεότερα από το τραγικό εργατικό ατύχημα που συνέβη στην Γερμανία με θύματα δύο νέα παλικάρια από Ξάνθη και Ιάσμο, αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, ενώ οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι προσελήφθησαν από Ξανθιώτικη εταιρεία που συνεργάζεται με ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις της Γερμανίας, ωστόσο οι εργαζόμενοι διατέθηκαν (σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες) και σε άλλες εργασίες ανάλογου περιεχομένου.

Η εργασία που είχε ανατεθεί στους δύο νεαρούς στην προκειμένη περίπτωση είχε να κάνει με την συντήρηση σιδηροδρομικών γραμμών, μία εργασία που ελέγχεται πάντοτε από υπεύθυνο προϊστάμενο συνεργείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η «κακή στιγμή» όπου οι εργαζόμενοι δεν ειδοποιήθηκαν για το πέρασμα της αμαξοστοιχίας προφανώς τους βρήκε χωρίς την επίβλεψη κάποιου αρμοδίου, με αποτέλεσμα να τους παρασύρει το τρένο και να χάσουν την ζωή τους ακαριαία.

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στους συγγενείς και οικείους των δύο άτυχων παλικαριών σε Ξάνθη και Ίασμο, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη των ανθρώπων τους. Θερμά συλλυπητήρια από την thraki.com.gr και την «Θ»