«Fake news» τα περί άφιξης του Μπιλ Πάπας σήμερα στην Ξάνθη!

Πριν λίγη ώρα διέρρευσε μία «είδηση» περί άφιξης στην Ξάνθη του νέου «αφεντικού» της ΠΑΕ ΑΟΞ Μπιλ Πάπας από την Αυστραλία. Μάλιστα η αποκλειστική (μάλιστα) είδηση ανέφερε πως ο νέος ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα έχει τις πρώτες επαφές του σήμερα με μέλη της διοίκησης της ομάδας, καθώς επίσης ότι πρόκειται να επιθεωρήσει το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις της στο γνωστό χώρο του Chalet. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Ότι… ΤΙΠΟΤΑ απ’ όλα αυτά δεν ισχύουν, αφού ο κος Πάπας βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αυστραλία, «μπλοκαρισμένος» με το πρόβλημα του κορωνοϊού, καθόσον στην συγκεκριμένη χώρα ισχύουν αυστηρότατα μέτρα για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό και προβλέπουν 14ημερη απομόνωση σε ξενοδοχείο με την επιτήρηση της αστυνομίας! Μία προϋπόθεση που καθιστά αδύνατη –προς το παρόν τουλάχιστον- την έξοδο από την χώρα του κου Πάπας.

Πάντως οι αποκλειστικές πληροφορίες μου αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν αξιολογότατο νέο και δυναμικό Έλληνα δεύτερης γενιάς, με καταγωγή από τις Σέρρες, που διαπρέπει στην Αυστραλία και που αναλαμβάνει την ομάδα της Ξάνθης χωρίς αναστολές ακόμη και με την πτώση της στην Β’ Εθνική.