Αν. Τσετινές: Καθοριστικοί οι δυο επόμενοι αγώνες – Πέτυχε τον σκοπό της η επιστολή του Δημάρχου Ξάνθης στο παιχνίδι με τον Ιωνικό

Ο Αθλητικός Διευθυντής του ΑΟΞ, αποκλειστικά στην «Θ»

«Είμαστε ομάδα και θα συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν ομάδα», σημείωσε ο ίδιος, στο μήνυμά του

 

Με το βλέμμα στραμμένο στους δύο εναπομείναντες αγώνες των playoffs, παρά την σημαντική νίκη στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ιωνικό – για το οποίο χρειάστηκε και η παρέμβαση του Δημάρχου Ξάνθης ώστε να διασφαλιστεί η «ακεραιότητα» της ομάδας – συνεχίζει ο ΑΟΞ, στην πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 2, την οποία όμως θα πρέπει να διατηρήσει για να «πατήσει» την Α΄Εθνική.

Για όλα τα παραπάνω μίλησε στην «Θ» ο Αθλητικός Διευθυντής του ΑΟΞ κ. Ανέστης Τσετινές, σημειώνοντας με έμφαση στο μήνυμά του ότι «είμαστε ομάδα και θα συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν ομάδα», εξηγώντας παράλληλα απομένουν δύο ακόμη πολύ σημαντικοί αγώνες που χρειάζονται την δέουσα προσοχή.

 

ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ

Ειδικότερα ο κ. Τσετινές ανέφερε στην «Θ» ότι:

Η Ξανθιώτικη ομάδα δεν περιμένει κάτι από την πολιτεία. Ας πράξει κατά το δοκούν. Αυτήν την στιγμή είμαστε σε θέση που δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς. Η πολιτεία αποφασίζει για το τι γίνεται και το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα βρίσκεται εδώ που βρίσκεται, δεν έχει τελειώσει τίποτα και υπάρχουν άλλοι δυο σημαντικοί αγώνες (ο ένας πιο σημαντικός από τον άλλον) από την σειρά των πέντε αγώνων των playoffs. Νομίζω ότι βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και κοιτούμε να τους κερδίσουμε όλους. Αυτή ήταν η θέση μας από την αρχή και αυτή συνεχίζει να είναι. Δεν έχει σημασία οτι οι επόμενοι αγώνες είναι στην έδρα μας. Σημασία έχει ότι είναι πάρα πολύ σημαντικοί αγώνες και θέλουν την δέουσα προσοχή.

Η ομάδα είναι σε πολύ καλό σημείο και σε πολύ καλό timing (θα μπορούσαμε να πούμε) και πάνω από όλα, είναι ομάδα.

 

ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ – ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Αναφορικά με την επιστολή του Δημάρχου Ξάνθης  προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοϊδη και στον Αρχηγό της Αστυνομίας κο Μ. Καραμανλάκη, ο Δήμαρχος Ξάνθης κος Μ. Τσέπελης και το αν αυτή πέτυχε τον σκοπό της, ο κ. Τσετινές επισήμανε ότι:

Ο δήμαρχος είναι ένας από τους άρχοντες της πόλης – όπως και ο βουλευτής έπραξε, αλλά ο κ. Τσέπελης μπήκε μπροστά σε πολλά από αυτά – και μπορεί να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις λόγω της θέσης του και πολύ καλά έκανε και κινήθηκε για να βοηθήσει και αυτός για τα μέτρα και την φύλαξη της ομάδας έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στο παιχνίδι. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συνέβη στον προηγούμενο αγώνα που παίξαμε, γνωρίζουμε πολύ καλά τι γίνεται σε κάθε αγώνα που παίζει αυτή η ομάδα και έπρεπε να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο τα συμφέροντα της ομάδας μας. Ο δήμαρχος βοήθησε σε αυτό και τον ευχαριστούμε. Όλοι βοήθησαν με τον τρόπο τους.

 

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ

Κλείνοντας στο μήνυμά του ο κ. Τσετινές σημείωσε ότι:

Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. ΑΟΞ – Εργοτέλης), που είναι την επόμενη Κυριακή. Όπως προανέφερα, αυτήν την στιγμή μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ομάδα και συμπεριφερόμαστε σαν ομάδα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

 

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΟΞ

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι η διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ που διεξήχθη την 9-5-2021 για την 3η αγωνιστική των play offs του πρωταθλήματος Super League 2 της σεζόν 2020-2021, η διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ οφείλει ειλικρινώς να συγχαρεί και να ευχαριστήσει δημόσια για την άψογη συνεργασία τους και την ανάλογη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα:

Τον κο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη

Τον κ. Προιστάμενο της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Αττικής Νικόλαο Πετρόπουλο

Τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιώς κ. Παναγιώτη Τζεφεράκο καθώς και τον κ. Νικόλαο Ζερβακάκο εκ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιώς για την άψογη τέλεση των καθηκόντων τους με την παράλληλη πιστή τήρηση των οικείων αθλητικών και όχι μόνο διατάξεων.

Την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Τον Παρατηρητή του αγώνα κ. Δασκαλόπουλο Χαράλαμπο, για την συνεχή και αμέριστη συνεργασία του κατά την τέλεση των καθηκόντων του.