«Παλεύουν» στην Ξάνθη μας

Για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων και το  Μεσογειακό Πρωτάθλημα Εφήβων-Παίδων Πάλης, που διεξάγονται στην πόλη μας

Σ. Μπεκήρ Ογλού: Στην Ξάνθη 750 αθλητές και προπονητές – Όλα κυλούν χωρίς κανένα πρόβλημα

 

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία, διεξάγεται έως και την Κυριακή στην Ξάνθη, το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων και το  Μεσογειακό Πρωτάθλημα Εφήβων-Παίδων Πάλης.

Αθλητές και αθλήτριες, μαζί με τους προπονητές τους, που φτάνουν τα 750 άτομα, ρίχθηκαν στις «παλαίστρες» που έχουν στηθεί στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Εκτός των παραπάνω, την Ξάνθη επισκέφθηκαν και γονείς – συνοδοί των αθλητών αλλά και «φίλοι» του εν λόγω αθλήματος, καθώς επίσης και αθλητικογράφοι που περιγράφουν στα ΜΜΕ της χώρας τους, λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις του εκάστοτε αγώνα.

Για όλα τα παραπάνω μίλησε στην «Θ» ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ξάνθης κ. Σουά Μπεκήρ Ογλού, με αφορμή τελετή έναρξης των αγώνων, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

 

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 750 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ – ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αναλυτικότερα ο κ. Μπεκήρ Ογλού επισήμανε στην «Θ» ότι:

Το Πρωτάθλημα διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία. Περίπου 750 αθλητές και προπονητές, βρίσκονται στην Ξάνθη, ενώ χθες πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων. Η τελετή λήξης, είναι την Κυριακή. Είναι όλα πλήρως οργανωμένα. Για ο,τι χρειάστηκαν και για ο,τι χρειαστούν, ο Δήμος Ξάνθης θα είναι δίπλα τους. Το εγχείρημα της διοργάνωσης ήταν δύσκολο. Κάναμε όμως τα αδύνατα δυνατά για να το κάνουμε…εύκολο. Προσπαθήσαμε πολύ. Δουλέψαμε πολύ και ήμασταν δίπλα σε ο,τι χρειάστηκε η Ομοσπονδία. Όλα κυλούν –μέχρι τώρα – χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος τραυματισμός. Συνεχίζουμε έως το πέρας των αγώνων. Έχουμε αθλητές, αθλήτριες και προπονητές από όλα τα Βαλκάνια και φαίνεται ότι είναι όλοι ευχαριστημένοι. Βέβαια, μέσα από αυτήν την μεγάλη διοργάνωση, θα διαφημιστεί και η Ξάνθη σε όλα τα Βαλκάνια. Είμαστε κοντά στα παιδιά μας και κοντά στον αθλητισμό και θα συνεχίσουμε να είμαστε, τόσο εμείς, όσο και ο Δήμαρχος και όλος ο Δήμος Ξάνθης.