Παρά λίγο ατύχημα… Έπεσαν σοβάδες από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Τσιμισκή

Πυροσβεστική και αστυνομία στο σημείο

Τύχη αγαθή είχε μια συμπολίτισσά μας, η οποία περπατούσε στην οδό Τσιμισκή, στο ύψος συμβολής της με την οδό Κλεμανσώ, όταν ξαφνικά «έσκασαν» – σε απόσταση εκατοστών από την ίδια – στο έδαφος, σοβάδες που αποκολλήθηκαν από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου μιας πολυκατοικίας.

Την ίδια τύχη βέβαια, δεν είχε, ένα από τα δυο παρκαρισμένα στο σημείο, ΙΧ, το οποίο υπέστη ζημιές και «βαθουλώματα» στο παμπρίζ, από την δύναμη των σοβάδων που συνέχιζαν να πέφτουν από τον 5ο όροφο.

Στο σημείο έσπευσαν ένα Πυροσβεστικό Όχημα με δυο πυροσβέστες, καθώς και ένα περιπολικό της αστυνομίας, που κλήθηκαν από εργαζόμενους της περιοχής, προκειμένου οι μεν να αποκολλήσουν τα υπολείμματα των σοβάδων που έμειναν στο τοιχίο του μπαλκονιού και οι δε, να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχη εικόνα, με αποκολλημένο μεγάλο μέρος σοβάδων, παρουσιάζει και το μπαλκόνι του 4ου ορόφου της εν λόγω πολυκατοικίας, γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη συντήρησή της.

Η επιχείρηση, αστυνομίας και πυροσβεστικής, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι και η οδός Τσιμισκή δόθηκε ξανά σε κυκλοφορία. Ωστόσο, στο σημείο της πτώσης των σοβάδων, έχει τοποθετηθεί «απαγορευτική κορδέλα» ώστε να αποφευχθεί η κίνηση πεζών καθώς και η στάθμευση οχημάτων.