ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μπουρχάν ευχαριστεί τον Τσιτιρίδη μπροστά από την “μπουλντόζα” για τον καθαρισμό του νεκροταφείου!

Και ενώ ο διαγωνισμός για το ποιος πρώτος θα “μειοδοτήσει” στο γνωστό θέμα που προέκυψε με το μουσουλμανικό νεκροταφείο στον Πετεινό συνεχίζεται, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ψευδομουφτής Μετε, η thraki.com.gr παρουσιάζει σήμερα ένα αποκλειστικό documento (δημοσίευμα τουρκοφωνης εφημερίδας) όπου φαίνεται ο βουλευτής Μπαραν Μπουρχαν μπροστά από την φερόμενη ως “μπουλντόζα” του Δήμου να αναφέρεται στην όλη διαδικασία και να ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ μάλιστα τον Δήμαρχο Γιώργο Τσιτιρίδη για την συνεργασία του στον καθαρισμό και την ανάδειξη του μνημείου.
Το ίδιο μάλιστα κείμενο κυκλοφόρησε και σε δελτίο τύπου ενώ παράλληλα ανέβηκε και στη σελίδα του βουλευτή κατά τη διάρκεια καθαρισμού του χώρου, που όπως αποδεικνύεται ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ξεκίνησε πριν δύο χρόνια περίπου και όχι σήμερα… Το γεγονός ότι τώρα ξεσηκώθηκαν συγκεκριμένοι “κύκλοι” μειονοτικοί και -δυστυχώς- και Χριστιανικοί εναντίον του Δημάρχου, δείχνει τις πραγματικές προθέσεις τους που αφοριυν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το ενδιαφέρον για αυτό καθαυτό το νεκροταφείο . Ιδού τι ανέφερε ο κ Μπουρχάν κατά την έναρξη και διάρκεια των εργασιών καθαρισμού..

Το νεκροταφείο του χωριού Horozlu εκκαθαρίστηκε
Με πρωτοβουλίες του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν, καθαρίστηκε το νεκροταφείο του χωριού Χοροζλού. Η δήλωση του αναπληρωτή Burhan Baran σχετικά με το θέμα έχει ως εξής: «Με τον δήμαρχο Αβδήρων ανταλλάξαμε ιδέες για τους χώρους θεμελίωσης των κειμηλίων μας, που είχαμε αναφέρει κατά την επίσκεψή μου πριν από είκοσι μέρες περίπου. την Επιτροπή του Ιδρύματος Horozlu. Τη Δευτέρα, 05.10.2020, οι υπάλληλοι του δήμου ξεκίνησαν τις εργασίες καθαρισμού υπό τον έλεγχο του εκλεγμένου Μουφτή Ξάνθης. Επίσης, τιμώ με έλεος τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του χωριού Horozlu, Δημοσιογράφο συγγραφέα Aydın Ömeroğlu, ο οποίος πέθανε την ίδια μέρα με τον καθαρισμό, ο οποίος οδήγησε τις απαραίτητες ενέργειες για την έναρξη όλων αυτών των εργασιών. Αναπαύσου εν ειρήνη. Επιπλέον, ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τσιτιρίδη για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία του».