Σ. Μπεκήρ Ογλού: «Λειτουργούν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο Ξάνθης»

Προχωρά η μελέτη για την οροφή του «Αλ. Μπαλτατζής» – Σε ένα μήνα το ταρτάν στο Δ.Α.Κ

«Περιμένουμε απαντήσεις από το Υπουργείο για τις παρατάσεις αδειών κάποιων ανοικτών γηπέδων», σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού στην «Θ»

Λειτουργούν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις, κλειστές και ανοικτές στον Δήμο Ξάνθης, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Σουά Μπεκήρ Ογλού, ο οποίος επισημαίνει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στην «Θ» ότι προχωρά η μελέτη για την οροφή του «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» ενώ σε ένα μήνα παο τώρα ξεκινά και η κατασκευή του ταρτάν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ). Ο ίδιος αναφέρεται – μετά από σχετική επισήμανση της «Θ» – και στο κλειστό γήπεδο «Ανάξαρχος» που χρήζει παρεμβάσεων τουλάχιστον στον εξωτερικό χώρο, τονίζοντας ότι αποτελεί επίσης ένα κτίριο που θα «δει» ο Δήμος Ξάνθης και η αρμόδια αντιδημαρχία, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι οι προπονήσεις διεξάγονται κανονικά και ότι οι επεμβάσεις που ζητήθηκαν κατά το παρελθόν, ολοκληρώθηκαν άμεσα.

Τέλος ο κ. Μπεκήρ Ογλού, αναφέρθηκε και στην τρέχουσα διαδικασία για την παράταση των αδειών κάποιων ανοικτών γηπέδων, υπογραμμίζοντας ότι αναμένονται σχετικές απαντήσεις από το αρμόδιο υπουργείο.

«ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ «ΑΛ. ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» – ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΟ Δ.Α.Κ»

«Λειτουργούν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Τώρα κοιτούμε να φτιάξουμε το Κλειστό  «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», για το οποίο προχωρά η μελέτη για την σκεπή. . Σε ένα μήνα επίσης, ξεκινά το ταρτάν στο Δ.Α.Κ»

Πιο αναλυτικά ο κ. Μπεκήρ Ογλού, επισήμανε ότι «λειτουργούν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Τώρα κοιτούμε να φτιάξουμε το Κλειστό  «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», για το οποίο προχωρά η μελέτη για την σκεπή. Ο Δήμαρχος το προχωρά. Σε ένα μήνα επίσης, ξεκινά το ταρτάν στο Δ.Α.Κ. Όσον αφορά στο «Ανάξαρχος», θα το δούμε επίσης. Οι προπονήσεις εκεί γίνονται κανονικά, ενώ ο,τι ζήτησαν στο παρελθόν, το κάναμε. Ωστόσο όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες και όταν εντοπίζονται προβλήματα, επιλαμβανόμαστε απευθείας και γίνονται επεμβάσεις».

«ΚΟΙΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ – ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ»

«Επιπλέον, αυτό το διάστημα κοιτούμε τις άδειες λειτουργίας όλων των γηπέδων αναφορικά με το αν θα λάβουν παράταση. Αναμένουμε απαντήσεις από το Υπουργείο. Αποστείλαμε έγγραφα στο υπουργείο για κάποια ανοικτά γήπεδα. Τα κλειστά όπως το «Φίλιππος Αμοιρίδης» και το ΔΑΚ, έχουν».