Δημ. Νατσιός: «Απαντάμε με ευγένεια, πραότητα και με σεβασμό σε όλους – Στην ΝΙΚΗ υπάρχουν μόνον Ρωμιοί»

Ο πρόεδρος του πολυσυζητημένου και πολυχαρακτηρισμένου κόμματος, μιλά αποκλειστικά στην «Θ»

Φασιστικό, ακροδεξιό, θρησκόληπτο, μέχρι και… «φιλορωσικό», έχει χαρακτηριστεί από κάποιος, από την πρώτη εκλογική διαδικασία ακόμη όταν και κατάφερε να βρεθεί με το ένα «πόδι» στην Βουλή, το κόμμα «ΝΙΚΗ» του Δημήτρη Νατσιού. Ένα κόμμα, που κατά τη δεύτερη εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου, κατάφερε να σπάσει το «φράγμα» του 3% (συγκεντρώνοντας 3,69%) εξασφαλίζοντας την είσοδό του στην Βουλή με 10 έδρες.

Ποιο είναι όμως το πραγματικό πρόσημο του κόμματος; Πως θα πορευτεί στην Βουλή; Τι απαντά ο πρόεδρός του για όλους τους προαναφερόμενους χαρακτηρισμούς; Ποια είναι τα θέματα που έχει ψηλά στην «ατζέντα»; Απαντήσεις, σε όλα παραπάνω, δίνει αποκλειστικά μέσα από την «Θ» ο πρόεδρος του κόμματος «ΝΙΚΗ» κ. Δημήτρης Νατσιός.

«ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ – ΣΤΗΝ ‘’ΝΙΚΗ’’ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΡΩΜΙΟΙ»

Πιο αναλυτικά ο κ. Νατσιός, επισήμανε στην «Θ» «ο  ΄΄πόλεμος’’ συνεχίζεται για εμάς, από την επομένη της 21ης Μαΐου. Εμείς απαντούμε ότι ο λαός μας θα δει μέσα στην Βουλή την πραότητα, την ευγένεια και την ποιότητα την οποία έχουν τα μέλη και οι Βουλευτές – εν προκειμένω – της «ΝΙΚΗΣ». Απαντάμε λοιπόν με ευγένεια, με πραότητα και με σεβασμό σε όλους.  Δεν είμαστε ούτε άκρα, ούτε «μέσες». Το έχουμε πει πολλές φορές. Δεν θέλουμε να διχάζουμε τους Έλληνες. Για εμάς, μέσα στην «Νίκη» δεν υπάρχουν ακροδεξιοί. Υπάρχουν μόνον Ρωμιοί. Η λέξη «Ρωμιός» – το έχω πει επανειλημμένος – σημαίνει «ελεύθερος άνθρωπος».

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΞΑΝΘΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΛΑΧΡΙΝΑ ΓΕΝΗ  ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ»

«Για το θέμα της Ρωσίας, έχω απαντήσει επανειλημμένως με εκείνη την περίφημη ρήση του Κολοκοτρώνη – μου αρέσει πάντα να ερανίζομαι φράσεις από την ιστορία μας – που όταν τον ρώτησαν αν είναι αγγλόφιλος, γαλλόφιλος ή ρωσόφιλος, απάντησε «δεν είμαι τίποτα από αυτά. Είμαι θεόφιλος». Και εγώ θα πρόσθετα «είμαστε και ελληνόφιλοι» συνέχισε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «δεν υπάρχουν από πίσω μας ούτε ξανθά, ούτε μελαχρινά γένη. Υπάρχει μόνον η Ελλάδα. Την Ελλάδα θα υπηρετήσουμε. Τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Όλους τους Έλληνες».

«ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΛΟΣ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

Αναφορικά με εκείνους που τους χαρακτηρίζουν ως «άπειρους» στην πολιτική, ο κ. Νατσιός, τονίζει ότι «όταν ξεκίνησα ως δάσκαλος, πριν από 35 χρόνια, δεν είχα την εμπειρία όπως όλοι οι άνθρωποι. Αλλά σιγά σιγά, όταν υπάρχει ζήλος, αγάπη και σεβασμός σε αυτό που κάνεις, αποκτάς και την εμπειρία. Έτσι γίνεται στην ζωή όλων των ανθρώπων».

«ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ‘’ΑΤΖΕΝΤΑ’’ ΜΑΣ»

Σε ερώτηση της «Θ» αναφορικά με το ποιες είναι οι άμεσες προτεραιότητες του κόμματος, ο κ. Νατσιός, απαντά:

«Τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον λαό μας αυτήν την εποχή, είναι τα «κόκκινα δάνεια», η ακρίβεια, ενώ έχουμε πει επανειλημμένως ότι για εμάς είναι πολύ «ψηλά» και η σημαία του δημογραφικού και το να στηριχθεί η οικογένεια και – κυρίως – η μητρότητα και βέβαια – ως δάσκαλος – και τα θέματα της παιδείας γιατί σιγά – σιγά άρχισαν να «ξεβράζονται» αυτά και να λέμε ότι δεν πάμε καλά στην παιδεία. Τα παιδιά μας έχουν αγριέψει. Είναι αδιανόητο να βλέπουμε συμμορίες ανηλίκων και βιαιοπραγίες μεταξύ μικρών παιδιών. Είναι πρωτοφανές για την ελληνική κοινωνία, γιατί συνεχώς ακούμε και διαβάζουμε για τέτοια περιστατικά και βλέπουμε να υπάρχει μια απάθεια, ενώ έπρεπε να «τρομοκρατηθεί» θα έλεγα και η κοινωνία μας και κυρίως οι υπεύθυνοι (Υπ. Παιδείας και Κοινωνικές Υπηρεσίες του Κράτους). Κάτι δεν πάει καλά με τα παιδιά. Αυτό πρέπει να απαντηθεί και πρέπει να λυθεί. Αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε γιατί το μέλλον της πατρίδας, είναι τα παιδιά μας. Να «σκύψουμε» με πολλή μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα στα παιδιά. Είναι και αυτό ένα βασικό σύνθημα για εμάς».

«ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ‘’ΑΝΑΧΩΜΑ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ…»

Τέλος, στο μήνυμά του προς τους αναγνώστες μας, ο πρόεδρος της «ΝΙΚΗΣ» σημειώνει:

«Αφού ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους Έλληνες και όλες αυτές τις Ελληνίδες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, να είναι σίγουροι ότι με σοβαρότητα, με σθένος, με δυναμισμό, θα υπερασπιστούμε τα δίκαια του λαού μας και θα είμαστε ένα θεσμικό «ανάχωμα» για την κυβέρνηση, όταν απεργάζεται κάτι κακό για τον λαό μας. Αυτή θα είναι η αποστολή μας. Έχω πει επανειλημμένως ότι η πορεία της «ΝΙΚΗΣ» – και το αισθάνομαι και εγώ – δεν είναι «φωτοστέφανα», «δόξες» και όλα αυτά τα συμπαρομαρτούντα, για μια βουλευτική έδρα. Για εμάς είναι «ακάνθινα στεφάνια».