Ν. Καρκαλιάνης: «Το διαψεύδω- Ήταν απλά ένας λεκτικός διαπληκτισμός – ‘Φταίνε’ τα… καπάκια από τις σαμπάνιες!»

Μεγάλες διαστάσεις έλαβε το περιστατικό όπου φέρεται να εμπλέκεται ο Βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ-Διαψεύδει ο ίδιος

«Δεν έβαζε ο Σπ. Τσιλιγγίρης τις φωτιές», σημειώνει στην «Θ» ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Στέγης Ερασμίου

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει το περιστατικό με φραστικό επεισόδιο – κατά την διάρκεια μουσικοχορευτικής εκδήλωσης στο Εράσμιο – όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, ενεπλάκη ο Βουλευτής ΝΔ Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης, με τις «λεπτομέρειες» που λέγονται και γράφονται να αναφέρουν ότι άναψαν έως και… φωτιές, στα αλκοολούχα ποτά που κυκλοφορούσαν στο τραπέζι όπου παρακάθονταν ο ίδιος.

ΣΠ. ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ: «ΑΝΑΛΗΘΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

Με ανάρτησή του ο Βουλευτής, κάνει λόγο για «αναληθή γεγονότα» και «ψευδείς καταστάσεις», διαψεύδοντας όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος αναφέρει τα εξής:

 «Με αίσθημα ευθύνης στην τοπική κοινωνία που ζω, εργάζομαι, συναναστρέφομαι όλα τα χρόνια της ζωής μου και με εξέλεξε και δεύτερη φορά Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να διαψεύσω τα υποτιθέμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024.

Παρευρέθηκα στην εκδήλωση με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά μου, καθώς και με πολυπληθή παρέα προσωπικών μου φίλων.

Με έκπληξη διάβασα να αναπαράγονται αναληθή γεγονότα και ψευδείς καταστάσεις, που δεν είχα καμία απολύτως συμμετοχή.

Η αντιμετώπιση στο πρόσωπο μου καθόλη τη Βουλευτική μου πορεία, συγκεκριμένης εφημερίδας, είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και από μόνη της αποδεικνύει την εγκυρότητα του δημοσιεύματος».

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΕΛΙΚΑ;

Τι πραγματικά συνέβη όμως εκείνη την βραδιά; Υπήρξε «επεισόδιο» και τι ακριβώς αφορούσε;

Η «Θ», πιστή στην δεοντολογία της, προσπαθώντας να διερευνήσει τα πραγματικά γεγονότα της «επίμαχης» βραδιάς, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Πολιτιστικής Στέγης Ν. Ερασμίου «Γεώργιος Βιζυηνός”» – που διοργάνωσε την Δημοτική Βραδιά το περασμένο Σάββατο – κ. Νίκο Καρκαλιάνη.

«ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ – ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΕΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΣ – ΤΟ ΕΧΟΥΝ… ‘’ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ’’»

Ο ίδιος, με δηλώσεις του στην «Θ», εξήγησε ότι:

«Πρώτα από όλα, δεν επηρέασε σε τίποτα το γλέντι. Άκουσα πολλά, διάβασα πολλά και τα διαψεύδω όλα και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Οι σερβιτόροι μας, άνοιγαν κάποιες σαμπάνιες στον τραγουδιστή. Κάποια καπάκια από αυτές, πήγαν σε έναν θαμώνα, ο θαμώνας νόμιζε ότι έφυγαν από την πλευρά του Βουλευτή και έγινε ένας λεκτικός διαπληκτισμός. Τίποτα παραπάνω. Το έχουν «φουσκώσει» πάρα πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επειδή όπως έβλεπες από την πλευρά του θαμώνα, νόμιζε ότι έφευγαν (σ.σ. τα καπάκια) από την πλευρά του Βουλευτή. Αυτό ήταν όλο και όλο το ζήτημα. Νόμιζε κάτι τέτοιο. Ούτε ήρθαν στα χέρια, ούτε τίποτα. Υπήρξαν ψυχραιμότεροι που τους χώρισαν άμεσα, αλλά δεν έγινε τέτοιος μεγάλος καυγάς. . Όταν έχεις έναν σύλλογο, τρέχεις να εξυπηρετήσεις τον κόσμο. Και επειδή δεν έγινε κάποιος καυγάς (από ο,τι σας είπα) μεγάλος, εμείς συνεχίσαμε κανονικά την δουλειά μας για να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο που βλέπαμε ότι χόρευε. Το ότι ήρθαν στα χέρια, το διαψεύδω κατηγορηματικά. Για το φραστικό επεισόδιο – από την στιγμή που μου είπαν ότι κάτι γίνεται – εγώ δεν άκουσα τίποτα. Όταν πήγα είχαν λήξει όλα. Οπότε εγώ δεν άκουσα κάτι. Έγινε πολύ σύντομα»

«ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΣΠ. ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ»

Αναφορικά με τις φωτιές στα…  ουίσκι, κάτι που αναφέρθηκε και αναπαράχθηκε και από Μ.Μ.Ε της Αθήνας και το αν επιβεβαιώνει ότι το έκανε ο κ. Τσιλιγγίρης, ο ίδιος τονίζει τα εξής:

«Όχι ο ίδιος. Καμία σχέση.  Αν θέλει κάποιος να γράψει, γράφει ο,τι θέλει. Εγώ σας λέω τι είδαμε από την πλευρά μας. Με τίποτα δεν τα έβαζε αυτός. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Μπορεί κάποιος να «μεράκλωσε», αλλά δεν ήταν ο κ. Τσιλιγγίρης. Είδα φωτιά, αλλά – επειδή ρώτησα – δεν τις έβαζε ο κ. Τσιλιγγίρης τις φωτιές».