Συνεδριάζει την Πέμπτη το πρωί η Δημοτική Επιτροπή Ξάνθης

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στις 26 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας), προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18.

  1. Ανάκληση ή μη της αριθμ.2185/2008 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας παιδότοπου με κυλικείο
  2. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών τής υπηρεσίας με τίτλο: «Έκτακτη επισκευή και αντικατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σχολείων και κτηρίων του Δήμου Ξάνθης που ανήκαν στα καταργημένα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου» (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός)
  3. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών, έγκριση της προμήθειας, επιλογή του τρόπου εκτέλεσης, κατάρτιση των όρων της διακήρυξης και επιλογή του κριτηρίου ανάθεσης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών διαμονής και μεταφοράς για την φιλοξενία προσκεκλημένων του Δήμου Ξάνθης 2024-2025» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  4. Επαναπροκήρυξη της σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου με δύο άτομα, ενός ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας και ενός ΠΕ Κτηνιάτρων (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  5. Έγκριση μίσθωσης μηχανημάτων λόγω έντονων και απρόβλεπτων καιρικών φαινομένων (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Τσάπαλης)
  6. Επικαιροποίηση Μητρώου Ιδιοκτητών μηχανημάτων και οχημάτων και έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Τσάπαλης)
  7. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την έγκριση έκθεσης 2ου τριμήνου έτους 2024, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού (συντάκτρια Καλλιόπη Τζανόγλου)
  8. Υποβολή πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Ε.Π.Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Ταμείου ΕΚΤ+, Δράσεων: ESO4.11.η.1ν-Παροχή υπηρεσιών φροντίδας σε επίπεδο οικογενειών και τοπικών κοινοτήτων (Νέα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων ΚΗΦΗ), με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά/έγγραφα τα οποία συνοδεύουν το Τεχνικό Δελτίο Πράξης για την υποβολή της πρότασης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Κωνσταντίνος Γκαγκαλίδης)
  9. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού, για τη συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης ως συνδιοργανωτή, σε εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός)
  10. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού, για τη συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης ως συνδιοργανωτή, στην εκπαιδευτική δράση τής Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης (εισηγήτρια Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ελένη Γιάνναρου)

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Ευστράτιος Α. Κοντός
Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής