Έβαλε… «φωτιά» στο stage της κεντρικής πλατείας η Ελένη Φουρέιρα

Ντυμένη στα… κόκκινα

Τι ανέφερε για την συμμετοχή της στην Eurovision όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, «ξεσηκώνοντας» το κοινό με τους…ρυθμούς της.

Ντυμένη στα… κόκκινα και μαζί με τις χορεύτριες και τους μουσικούς που την πλαισίωναν, έβαλε «φωτιά» στο stage, ξεσηκώνοντας τους παραβρισκόμενους.

 

«ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ…»

Η ίδια, λίγο πριν την συναυλία που έδωσε, στο πλαίσιο του ξανθιώτικου καρναβαλιού, δήλωσε για την συμμετοχή της: «αισθάνομαι υπέροχα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Δήμο Ξάνθης και όλους εσάς που είστε εδώ και αυτούς που μου πρότειναν να έρθω για να τραγουδήσω. Έχει κρύο, όμως εμάς δεν μας νοιάζει καθόλου. Θα περάσουμε μαγικά, θα αρχίσουμε να χορεύουμε και θα τα «σπάμε». Είναι φανταστικά. Χαίρομαι πάρα πολύ».

 

ΣΤΗΝ EUROVISION ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Αναφορικά με την συμμετοχή της στην Eurovision όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και για το αν έχουν ολοκληρωθεί οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της και το χορευτικό, η Ελένη Φουρέιρα υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε ακόμη τίποτα. Θα κοιτάξουμε τώρα να κάνουμε το video clip και μετά μπαίνουμε σε όλα τα υπόλοιπα».

 

«ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΩ…»

«Μου αρέσει η Eurovision. Πάντα μου άρεσε πάρα πολύ σαν θεσμός, οπότε αυτήν είναι μια εμπειρία που πάντα ήθελα να την ζήσω» συνέχισε η ίδια, σημειώνοντας ότι «είναι ευκαιρία να την ζήσω, με μια πολύ ωραία χώρα που αγαπώ εξίσου πάρα πολύ που είναι η Κύπρος και αυτήν την εμπειρία θέλω να την «βάλω» στην ζωή μου. Αναφορικά με το τραγούδι, τώρα θα ασχοληθώ με αυτό της Eurovision και μετά από αυτό, έχουμε ήδη ετοιμάσει πάρα πολύ ωραία πράγματα».