Θρακική Σκηνή: Επέστρεψαν στο… «Πικαντίλι» «θαμώνες» και «μουσικοί»

«Αστέρια» της Ξάνθης και η…Floriniotis Family επί σκηνής σε μια τρίωρη επιθεώρηση

Επέστρεψαν στο… «Πικαντίλι» χθές το βράδυ, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, οι… θαμώνες και οι μουσικοί του με… guest star τον Γιάννη Φλωρινιώτη και την οικογένειά του, με μια μουσικοθεατρική παράσταση που παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές, που γέμισαν ασφυκτικά το δημοτικό αμφιθέατρο, μέχρι και το «φουαγιέ»!

Μια παράσταση της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής που έγραψε ο Πάνος Παπαδόπουλος, στην οποία συμμετείχαν «αστέρια» της Ξάνθης, που κατέθεσαν την «ψυχή» τους και μας χάρισαν πολύ γέλιο, ενώ παράλληλα μας ταξίδεψαν νοερά στο…θρυλικό «Πικαντίλι», της δεκαετίας του ’60.

Στην  επιθεώρηση «Η επιστροφή στο Πικαντίλι», εκτός από τον Γιάννη Φλωρινιώτη, την κόρη του Άννα, την θετή του «κόρη» Γωγώ και τον γιό του Νίκο, βρέθηκαν και άλλα «αστέρια» του τραγουδιού, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, η Άντζελα Δημητρίου και ο… Σάκης Ρουβάς αλλά και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης μέσω… του μίμου Χρήστου Τσικνιά.

 

ΕΡΩΤΕΣ, ΧΩΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ…ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Με ένα σενάριο που θύμισε παλιά ελληνική ταινία του 1970, οι πρωταγωνιστές πέρασαν μέσα από χωρισμούς και έρωτες. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήρθε στην Ξάνθη, όπου έχει γνωστούς, γιατί και οι δυο κόρες του χώρισαν και η οικογένειά του διαλύεται. Μαζί του ήρθε και ο γιος του Νίκος, προκειμένου όλοι μαζί να ξαναχτίσουν «τα κομμάτια» τους. Η Δέσποινα, η Αλεξάνδρα και η Χρύσα «είπαν» την δική τους ιστορία, αναζητώντας τον έρωτα αλλά και έναν γάμο με κάποιον πλούσιο, γιατί  βαρέθηκαν την φτώχια.

Ο Γιώργος Καρυπίδης, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής έχει πάρε τα… μυαλά της όμορφης γυναίκας του μεγάλου σε ηλικία καπνέμπορου.

Όλοι αυτοί συναντήθηκαν στο «Πικαντίλι» και κράτησαν συντροφιά στο πολυπληθές κοινό.

 

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σκηνοθεσία-Κείμενα Πάνος Παπαδόπουλος

Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Πετρόπουλος

Μπουζούκι-τραγούδι: Βασίλης Χρήστου Τσατσαφλής.

Μπουζούκι: Στέλιος Αχταρίδης.

Κρουστά-τουμπερλέκι Τριαντάφυλος Μπαμπατζής.

Τραγούδι: Δημήτρης Πετρόπουλος

Τραγούδι: Γιώργος Καρυπίδης-Αντώνης Χειμωνίδης

Γκέστ σταρ: Γιάννης Φλωρινιώτης.

Χορογραφία-τραγούδι: Αννούλα-Γωγουλίνι

Τραγούδι: Νίκος Φλωρινιώτης

Μίμος: Χρήστος Τσικνιάς

D.J Τόρης Παπαδήμας

 

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Σταύρος Μωραΐτης, Ρένα Καραγιάννη, Γιώργος Καρυπίδης, Ειρήνη Ασλανάκη, Δημήτρης Πετρόπουλος, Δέσποινα Χατζοπούλου, Αλεξάνδρα Κουσίδου, Χρύσα Τσακίρη, Γιάννης Κυριάκογλου, Τούλα Ζαχαριάδου, Κυριάκος Κεσίσογλου, Μίμης Μουρτζόπουλος, Μπάμπης Κυρκούσης και Δημήτρης Χατζηευστρατίου