Βο, Υποχθόνιος και Γεωργία Βρανά «ξεσήκωσαν» ραπάροντας στην κεντρική πλατεία Ξάνθης

Βο: «Χρέος μας να ανταποδώσουμε την αγάπη που παίρνουμε από τον κόσμο…»

Υποχθόνιος: «Πρέπει να…ηρεμήσουμε λίγο οι Έλληνες…»

Γ. Βρανά: «Τιμή μου που συμμετέχω στο ξανθιώτικο καρναβάλι…»

 

Bo, Υποχθόνιος και Γεωργία Βρανά, «ξεσήκωσαν» τους παραβρισκόμενους στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, πριν από λίγο, με ρυθμούς της…ραπ μουσικής.

Οι καλλιτέχνες «προετοίμασαν» το κοινό, τόσο για την παιδική καρναβαλική παρέλαση όσο και για όλα όσα θα επακολουθήσουν κατά το τριήμερο «κορύφωσης» του ξανθιώτικου καρναβαλιού.

Πριν από την συναυλία οι ίδιοι μίλησαν σε Μέσα Ενημέρωσης για την παρουσία τους στην Ξάνθη αλλά και για τους επόμενους στόχους τους.

DSC01384-web

ΒΟ: «ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ…»

Ειδικότερα ο Bo, του οποίου η αναγνωρισιμότητα εκτοξεύθηκε, μετά την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης Survivor, ανέφερε ότι «χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Είναι χαρά μου και τιμή μου που είμαι εδώ για να διασκεδάσουμε τον κόσμο, να περάσουμε ωραία και να… μιλήσει η μουσική».

«ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…»

Αναφορικά με τους επόμενους στόχους του, τόνισε ότι «είναι καινούρια τραγούδια από πλευράς δισκογραφίας και εμφανίσεις με κάποια σχήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι κυρίως δηλαδή επαγγελματικοί οι στόχοι, που μετά το παιχνίδι έχουν αυξηθεί πάρα πολύ και θέλει πολύ κόπο. Ευτυχώς όμως από την άλλη, γιατί είμαστε ευλογημένοι. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και η τόση αγάπη που παίρνουμε από τον κόσμο, είναι το λιγότερο χρέος μας, να την ανταποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, με την δουλειά που κάνουμε βέβαια που είναι η μουσική και το τραγούδι».

«ΜΕΤΑ ΤΟ SURVIVOR ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ…»

«Μετά την συμμετοχή μου στο Survivor, άλλαξαν πολλά πράγματα. Άλλαξε και η εμφάνισή μου και πολλά πράγματα και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά. Έχει πάει πολύ καλά η αναγνωρισιμότητα, γιατί μας γνώρισε πολύς κόσμος από εκεί, που δεν θα μας γνώριζε διαφορετικά, από μια συνέντευξη και μόνο» συνέχισε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «στο παιχνίδι ήμασταν συνέχεια με τον…κόσμο. Μια παρέα με όλη την Ελλάδα και όπου αλλού υπάρχουν Έλληνες και νομίζω ότι μας γνώρισαν στο 100% εκεί, καθώς ήμασταν 24 ώρες σε συνθήκες που ήταν πολύ δύσκολες».

DSC01385-web

ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ: «Η ΞΑΝΘΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ…»

Από την πλευρά του ο Υποχθόνιος, σημείωσε ότι «εγώ σήμερα θα είμαι ο υπεύθυνος, να προσέχω τον Bo. Δεν θα τραγουδήσω πολύ αλλά θα περάσουμε καλά. Μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι στην Ξάνθη γιατί έχει το καλύτερο καρναβάλι. Εγώ δεν βάζω στόχους. Βγαίνουν όλα μόνα τους. Επόμενος στόχος είναι να κάνω την εταιρία μου την «Capital Music» πιο δυνατή, με νέους καλλιτέχνες και γενικά αυτά είναι που σκέφτομαι τώρα».

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…»

Αναφορικά με το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο ίδιος από την Ξάνθη, αυτό είναι: «Πέραν από την αγάπη, που σίγουρα θα πούμε για αυτή, πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο σαν Έλληνες. Όχι μόνο οι Έλληνες βέβαια αλλά και όλοι όσοι ζουν σε αυτήν την χώρα. Να είμαστε αγαπημένη και όλα θα τα βρούμε, γιατί πάμε καλά».

Τέλος αναφορικά με το αν είναι δύσκολα τα πράγματα, για το είδος της μουσικής με την οποία ασχολείται, ο Υποχθόνιος σημείωσε ότι «δεν είναι καθόλου δύσκολα. Δύσκολα είναι για αυτούς που κάνουν άλλα πράγματα. Για εμάς είναι εύκολα. Όλη η νεολαία εμάς ακούει. Αυτό κοιτώ, αυτό βλέπω και για αυτό κάνω αυτό που κάνω».

DSC01386-web

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΡΑΝΑ: «ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ…»

Στο πλευρό του Bo όμως, βρέθηκε και η νεαρή και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Γεωργία Βρανά, η οποία δήλωσε ότι «είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που βρίσκομαι στην Ξάνθη, γιατί έχω ακούσει τόσα πολλά για το καρναβάλι. Ήθελα να το απολαύσω, να συμμετάσχω και αν υπήρχε τρόπος να παρελάσω θα το έκανα. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ».

Για τα επαγγελματικά της η ίδια σημείωσε ότι «μόλις βγήκε το νέο μου τραγούδι με τίτλο «αλλάζω» και στο clip μάλιστα συμμετέχει και ένας Survivor, ο Μάριος Πρίαμος. Ήταν μια απίστευτη συνεργασία, πέρασα πάρα πολύ όμορφα και ελπίζω να σας αρέσει αυτό το νέο τραγούδι που θα το παρουσιάσουμε και σήμερα στην Ξάνθη».