Αστυνομική επιχείρηση στο Δροσερό για την σύλληψη των δραστών

Μετά από το δημοσίευμα της «Θ» και παρουσία Δικαστικού Λειτουργού

«Γνωστός» και ο δράστης που…λιθοβόλησε το περιπολικό, αλλά δεν συνελήφθη ακόμη

 

Οργανωμένη επιχείρηση για την σύλληψη των δραστών, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Πέμπτης η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης με περιπολικά, δίκυκλα, κλούβα και σημαντικό αριθμό αστυνομικών, κατά την οποία συνελήφθησαν οι τρεις εκ των τεσσάρων δραστών της «συμπλοκής» με την καραμπίνα, η οποία χρησιμοποιήθηκε με σκοπό την «διάλυση του πλήθους» όπως εξήγησε χθες σε ρεπορτάζ της «Θ» ο Δημοτικός Σύμβουλος και κάτοικος του Δροσερού κ. Φερντούν Χασάν Ογλου.

Σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές» της «Θ» η επιχείρηση οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, παρουσία μάλιστα Δικαστικού Λειτουργού, αφού χρειάστηκε και η είσοδος σε οικία προκειμένου μαζί με τους δράστες που συνελήφθησαν να βρεθεί και η καραμπίνα.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως οι δράστες ήταν «γνωστοί» ενός εκ των αστυνομικών που βρέθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στον οικισμό προκειμένου να παρέμβουν και να σταματήσουν την φασαρία, συνεπώς τους αναγνώρισε, άρα ήταν ακόμη πιο…στοχευμένη η προχθεσινή επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση του… «αλαλούμ» που επικράτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Δροσερό, με τους λιθοβολισμούς και τους πυροβολισμούς, μετέφεραν πρώτοι και κατ΄αποκλειστικότητα η Thraki.com.gr και η «Θ».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι και ο τέταρτος δράστης, ο οποίος «λιθοβόλησε» το περιπολικό, είναι επίσης «γνωστός», ωστόσο δεν έχει συλληφθεί ακόμη.