Δημ. Πέτροβιτς: «Ψάξτε αλλού για…λαγούς και κουνέλια»

Ο Αντιπ/ρχης Έβρου μιλά στην «Θ» για την κοινή «κάθοδο» με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο

«Πετύχαμε πολλά κα μπορούμε να πετύχουμε μαζί ακόμη περισσότερα» σημειώνει ο ίδιος

 

«Ψάξτε αλλού για…λαγούς και κουνέλια» είναι η φράση με την οποία απαντά στους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του ως «λαγού» του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, μετά και την κοινή δήλωση των δυο ανδρών, με την οποία «ενώνουν» τις δυνάμεις τους και ρίχνονται από κοινού στην «μάχη» των Περιφερειακών Εκλογών 2019 και μάλιστα με την στήριξη (χρίσμα) του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ, ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ»

Για αυτήν την κοινή κάθοδο, μίλησε στην «Θ» ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, εξηγώντας ότι «ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την δημιουργία μιας νέας ισχυρής αυτοδιοικητικής παράταξης που θα έχει στόχο να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το ψηφοδέλτιο θα έχει καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, θα είναι πολυσυλλεκτικό και η κύρια στόχευσή του είναι να εκπροσωπούνται όλοι οι νομοί, όλες οι Περιφερειακές Ενότητες της ΑΜΘ, ισότιμα. Είναι μια ένωση δυνάμεων δύο παρατάξεων για την δημιουργία μας νέας παράταξης. Δυο παρατάξεις ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία ενός νέου, ισχυρού συνδυασμού».

 «ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

«Πετύχαμε πολλά και με αγαστή συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε μαζί ακόμη περισσότερα. Με μια νέα συμφωνία, προχωρούμε στην συγκρότηση ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου, το οποίο θα συγκροτείται με πρόσωπα καθαρά, που θα έχουν ως στόχο να υπηρετήσουν τον τόπο και τους πολίτες» τόνισε επίσης ο ίδιος.

 

«ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ…ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΕΛΙΑ»

Σε ο,τι αφορά τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του ως «λαγός» αλλά και στο ότι ο ίδιος είχε δηλώσει ότι «δεν θα κατέβει με δικό του ψηφοδέλτιο, παρά μόνον αν ο Ποταμός Έβρος, γυρίσει στις πηγές του» ο κ. Πέτροβιτς απαντά λιτά: «πρώτα από όλα δεν ανακλήθηκε καμία υποψηφιότητα και συνεχίζουμε κανονικά. Αφήνω τους «λαγούς» και τα «κουνέλια» στα…ενδιαφέροντα των φιλοζωικών οργανώσεων. Ψάξτε αλλού για «λαγούς» και «κουνέλια». Και ο νοών νοείτω».

Ο κ. Πέτροβιτς, άφησε επίσης και αιχμές, για τις πρώτες συναντήσεις χωρικών και θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, λέγοντας πως τότε, οι σημερινοί επικριτές του (Ζαγναφέρης, Μαρκόπουλος κλπ) συμφωνούσαν να ηγηθεί μιας νέας κίνησης ο ίδιος, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ…