Χρ. Δημούδη: «Όσο και αν προσπαθήσουν, δεν θα πετύχουν να διεμβολίσουν την σχέση μου με τον Ιππ. Καμαρίδη»

Λοιδορήθηκε αλλά βγήκε νικήτρια…

«Αισθάνομαι δικαιωμένη» σημειώνει η ίδια στην «Θ»

Λοιδορήθηκε αλλά βγήκε νικήτρια, σε έναν «άνισο» αγώνα (αφού συν τοις άλλοις ανήκει και στο «αδύναμο φύλο») καθώς περίσσεψε η «λάσπη» στο πρόσωπό της, με σκοπό να διεμβολισθούν ακόμη και οι άριστες σχέσεις της με τον γνωστό «γιατρό» του Δήμου Ξάνθης κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη.
Ο λόγος για την εκλεγμένη (αν και κάποιοι προσπάθησαν να την θέσουν εξ αρχής εκτός «κάδρου») στην 10η θέση με τον συνδυασμό «Δύναμη για το Αύριο» κ. Χρυσούλα Δημούδη, η οποία, μέσα από την «Θ», δίνει τις δικές της απαντήσεις σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να την υπονομεύσουν και φυσικά ΔΕΝ τα κατάφεραν.

«ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠ. ΚΑΜΑΡΙΔΗ»
Ειδικότερα η κ. Δημούδη αναφέρει στην «Θ» ότι «το πρόβλημα το είχαν αυτοί και όχι εγώ. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η αγωνία μου και η επιθυμία μου ήταν να βγει ο συνδυασμός μας. Δεν με ενδιέφερε αν θα εκλεγώ ή όχι. Λοιδορήθηκα πολύ. Όσο και αν προσπαθήσουν, δεν θα πετύχουν να διεμβολίσουν την σχέση που έχω με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, γιατί πολύ απλά εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον και για αυτό είμαστε και μαζί και αλληλοστηριζόμαστε».

«ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ»
«Αισθάνομαι δικαιωμένη μετά βέβαια από κόπους και βάσανα. Ήταν όμως μια καθαρή νίκη, άσχετα από το τι λένε κάποιοι. Μιλούν για Δροσερό, Κιμμέρια κλπ. Αυτοί που τα λένε, δεν τους είχαν πριν αυτούς τους ανθρώπους μαζί τους; Όταν ήταν με τον δικό τους τον συνδυασμό ήταν εντάξει και τώρα που ήρθαν με τον δικό μας συνδυασμό, δεν είναι;» συνέχισε η ίδια, σημειώνοντας ότι «το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να «χαλάσουν» ο,τιδήποτε αφορά στην σχέση μου με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη. Κάποιοι έλεγαν ότι «πάτωσα» στα αποτελέσματα των εκλογών. Εγώ τους ενημερώνω ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα αν θα ήμουν ή δεν θα ήμουν μέσα. Εγώ ήθελα να βγει ο συνδυασμός μας. Πάντως ό,τι και αν κάνουν δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Τους ενημερώνω ότι αντισταθήκαμε στα χτυπήματα και θα συνεχίσουμε, ενωμένοι, να αντιστεκόμαστε».