Θέσεις εργασίας και συνεχείς δράσεις απόκτησης εμπειρίας για τους σπουδαστές
Η προσπάθεια της διευθύντριας των ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης κ. Χρυσούλας Δημούδη να αναβαθμίσει την περιζήτητη σχολή Μαγειρικής των ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης, και η άψογη συνεργασία που έχει με το εκπαιδευτικό προσωπικό, έχει καταφέρει να κάνει αρωγό την τοπική κοινωνία στην εκπαίδευση προσφέροντας πρότυπα υλικά, θέσεις εργασίας στους σπουδαστές και συνεχείς “εξωσχολικές” εκπαιδεύσεις.
Σπουδαστές του Τμήματος “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας Chef” των ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ξάνθης, μαζί με την φιλόδοξη εκπαιδεύτριά τους κ. Βασιλική Τσιροπούλου “χειροτέχνησαν” μοναδικά πιάτα με κύριο υλικό τα μανιτάρια πλευρώτους της πρότυπης Φάρμας Μανιταριών “Μητάτο”. Ο ιδιοκτήτης της Φάρμας “Μητάτο” κ. Ευστρατίου μαζί με την ομάδα των επίδοξων Σεφ δημιούργησαν σνίτσελ μανιταριών, chips μανιταριών (μια πρωτότυπη ιδέα για συνοδευτικό ψητών σχάρας), και μια αρωματική ομελέτα που μάγεψε ευχάριστα τους ουρανίσκους του τμήματος.
ΒΙΚΥ Τ.